Αν και γεωγραφικά είναι η μεγαλύτερη ενότητα της Αττικής, η γοητευτική περιοχή της Ανατολικής Αττικής είναι αραιοκατοικημένη, έχοντας ως πρωταγωνιστή το φυσικό τοπίο, το οποίο συνδυάζει αμπελώνες και ελαιώνες με πανέμορφες ακτές. Και δύο από τα ωραιότερα θέρετρα κοντά στη θάλασσα είναι η Ραφήνα και η Νέα Μάκρη.

17

Ανάθεσε το ακίνητο σου μέσα σε 2 λεπτά

Σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από την Αθήνα, η Ραφήνα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αττικής, γνωρίζοντας σημαντική ανάπτυξη κατά τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, όμως, εξακολουθεί να είναι και δημοφιλής τοποθεσία παραθερισμού χάρη στις παραλίες της, όντας γεμάτη από εξοχικές κατοικίες.

Η κωμόπολη της Νέας Μάκρης βρίσκεται λίγο βορειότερα από τη Ραφήνα, απέχοντας 32 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Ιδρύθηκε το 1924 από Μικρασιάτες πρόσφυγες και στην πορεία των χρόνων γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη, κυρίως ως παραθεριστικό κέντρο.

Ψάχνεις για αγορά ακινήτου;
Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά και η Prosperty σου εγγυάται την εύρεση του ακινήτου!

Σε αυτές τις περιοχές, το χαρτοφυλάκιο της Prosperty εξασφάλισε τρία ακίνητα προς πώληση –ένα διαμέρισμα και δύο μεζονέτες– που προσφέρουν εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία σε όποιον θα ήθελε να εγκατασταθεί σε μια ήσυχη τοποθεσία κοντά στη θάλασσα.

Το διαμέρισμα των 103 τ.μ.

Πρόκειται για νεόδμητο διαμέρισμα 103 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον 2ο όροφο τριώροφου κτηρίου στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι-κουζίνα, 1 μπάνιο και 1 W.C., ενώ διαθέτει και δική του θέση στάθμευσης. Περιλαμβάνει επίσης τζάκι, ενώ βασικό του χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο μπαλκόνι, το οποίο εξασφαλίζει φωτεινότητα, αλλά και απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα. Η παραλία απέχει μόλις 3 λεπτά, υπάρχει πρόσβαση σε λεωφορείο, ενώ με 16 λεπτά οδήγησης φτάνετε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

×
play button
PLAY FULL VIDEO

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στη Ραφήνα πατήστε το «Αίτημα Επίσκεψης» πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Η μεζονέτα των 115 τ.μ.

Αυτή η πολυτελής μεζονέτα των 115 τ.μ. βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Βουτζά στη Νέα Μάκρη και είναι διαμορφωμένη σε δύο διακριτά επίπεδα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια (το ένα διαθέτει και τζάκι), 1 κουζίνα και 2 μπάνια, ενώ σημαντικό της ατού είναι ο κήπος με τη μεγάλη πισίνα. Μια σπουδαία επενδυτική ευκαιρία, που συνδυάζει άνεση και θέα στη θάλασσα.

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στη Νέα Μάκρη πατήστε το «Αίτημα Επίσκεψης» πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Η μεζονέτα των 118 τ.μ.

Πολυτελής νεόδμητη μεζονέτα 118 τ.μ. στην περιοχή του Νέου Βουτζά στη Νέα Μάκρη, η οποία έχει διαμορφωθεί σε δύο επίπεδα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια (το ένα διαθέτει και τζάκι), 1 κουζίνα και 2 μπάνια, ενώ περιλαμβάνει και μία θέση στάθμευσης. Υπάρχει επίσης κήπος με μεγάλη πισίνα, ενώ παρέχεται και θέα προς τη θάλασσα. Δύο στοιχεία που την καθιστούν εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για όσους θα ήθελαν να ζήσουν στην περιοχή.

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στη Νέα Μάκρη πατήστε το «Αίτημα Επίσκεψης» πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με ένα μίσθωμα για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.