Είναι μια από τις δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας, που καταφέρνει ακόμα και σήμερα να διατηρήσει τον χαρακτήρα της. Γειτονιές, πράσινο, μέσα μεταφοράς, σχολεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ, γίνονται πόλος έλξης για την αγορά ακινήτων.

15

Με φεστιβάλ, θεατρικά και μουσικά events και χώρους Τέχνης, το Ηράκλειο μπορεί να υπερηφανεύεται για την πολιτιστική του ταυτότητα.

Σε αυτό το όμορφο και ζωντανό προάστιο που προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ζωής, δύο ακίνητα αποκλειστικά από το χαρτοφυλάκιο της Prosperty ζητούν την προσοχή σας.

Διαμέρισμα 152 τ.μ. στον 2ο όροφο

Ένα προσεγμένο ακίνητο σας περιμένει στον 2ο όροφο πολυκατοικίας, το οποίο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, βοηθητικούς χώρους και 2 μπάνια. Στα ατού το μεγάλο μπαλκόνι που μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν χώρο για όλους, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το διαμέρισμα ενδείκνυται για οικογένειες καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολεία, πάρκα, αγορά. Με ανακαινισμένη κουζίνα και μπάνια, αυτό το διαμέρισμα είναι μια εξαιρετική αγορά για όσους ενδιαφέρονται να μείνουν στην περιοχή ή να εκμεταλλευτούν το ακίνητο.

Δείτε το drone video

×
play button
PLAY FULL VIDEO

Δείτε το virtual tour

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο, συμπληρώστε τον κωδικό 3229 στη φόρμα επικοινωνίας

Διπλοκατοικία-ρετιρέ 141 τ.μ. στον 1ο όροφο

Πρόκειται για ένα ακίνητο με προδιαγραφές. Αυτή η διπλοκατοικία – ρετιρέ, την οποία διαχειρίζεται αποκλειστικά η Prosperty, έχει όλα τα φόντα να γίνει το σπίτι των ονείρων σας.

Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, 2 μπάνια και 1 wc. Σε εξαιρετικό σημείο, με μεγάλο μπαλκόνι, μπορεί να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια. Δίπλα σε σχολεία και εμπορικά καταστήματα.

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο, συμπληρώστε τον κωδικό 3020 στη φόρμα επικοινωνίας

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Για πώληση ή αγορά ακινήτου απευθυνθείτε στην Prosperty

Αν έχετε ακίνητο προς πώληση για ανάθεση συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ακίνητο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 1.500 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.