Τα πρώτα πασχαλινά αυγά είναι έτοιμα στο Ourse, ανοίγοντας τον δρόμο για την Άνοιξη. Η φετινή δημιουργία του Σπύρου Πεδιαδιτάκη είναι ένα αυγό από πλούσια πραλίνα φουντουκιού με τραγανή γέμιση – που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, καραμελωμένη λευκή σοκολάτα και ανθό αλατιού.

5

Το χειροποίητο αυτό αυγό είναι τοποθετημένο μέσα σε ένα κέλυφος σκούρας σοκολάτας 65% σε σχήμα ενός μεγαλύτερου αυγού που το περιβάλλει εξωτερικά. Ο φίνος σχεδιασμός του και ο συνδυασμός των υφών και των γεύσεων που προσφέρει, το κάνουν ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό δώρο που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει.

Για όσους το τσουρέκι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παραδόσεων του Πάσχα, στο Ourse θα βρείτε την δική του, ξεχωριστή εκδοχή με την πλούσια πραλίνα με καραμελωμένο φουντούκι, σοκολάτα gianduja και ανθό αλατιού. Αυτή τη χρονιά η πραλίνα δεν θα είναι σε γέμιση αλλά θα συνοδεύει το τσουρέκι σε βαζάκι, για να την απολαύσετε σε όση ποσότητα επιθυμείτε.
Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, όπως γίνεται κάθε χρόνο, θα παρουσιαστεί και η νέα συλλογή ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών γλυκών που θα κοσμούν τις βιτρίνες του Ourse το επόμενο διάστημα, με ορισμένα είδη – έκπληξη.

Ourse
Μυστρά 39, Γλυφάδα
Τηλ. 2121067019