Κάθε καλοκαίρι, όλοι θέλουμε τη ζωή να γίνεται πιο εύκολη. Τι παραπάνω επιθυμείς άλλωστε αυτή την εποχή του χρόνου από το να γευματίσεις κάτω από μια πέργκολα με φίλους, εστιάζοντας σε επιλογές από τα πλούσια και θρεπτικά πιάτα της περίφημης Μεσογειακής διατροφής;

42

Αλλά ούτε κι από τα πιο μοναχικά σκηνικά ζητά κανείς πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν. Μερικές φορές, δηλαδή, είναι υπερ-αρκετό να κάθεσαι σε μια πισίνα (είτε εντός, είτε εκτός νερού) και να απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα στον ορίζοντα πίνοντας ένα ποτήρι καλό κρασί. Ή να βρίσκεσαι ξαπλωμένος σε ένα δωμάτιο, στο οποίο ο αέρας παίρνει τις κουρτίνες και ο ήχος των τζιτζικιών ανταγωνίζεται αυτόν των κυμάτων για το ποιος θα επικρατήσει στις αισθήσεις σου. Τελικά, βέβαια, εσύ λαμβάνεις συνήθως ένα νανουριστικό μίγμα και των δύο.

Τόσο απλές είναι και οι εικόνες που ονειρεύονται να ζήσουν οι περισσότεροι ξένοι επισκέπτες στην Ελλάδα. Για να πετύχουν όμως κάτι τέτοιο με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρχει σημαντική οικονομική άνεση. Γιατί οι παρακάτω βίλες μπορούν μεν να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, απαιτούν όμως προϋπολογισμούς διαμονής που να υπερβαίνουν τα 20.000 ευρώ σε εβδομαδιαία βάση.

Thani, Σύρος

Διατρέχοντας περίπου 2 χιλιόμετρα κατά μήκος της δυτικής ακτής της Σύρου, οι χώροι της βίλας Thani απλώνονται εντυπωσιακά, προξενώντας τον αναπόφευκτο θαυμασμό του επισκέπτη. Καθορισμένα μονοπάτια συνδέουν το μεγαλοπρεπές κτίσμα και τις ευρύχωρες βεράντες του με μια εκπληκτικά πανοραμική χερσόνησο κι ένα ζευγάρι ειδυλλιακών όρμων, ενώ κάθε λεπτομέρεια δείχνει μελετημένη ώστε να δημιουργεί μια σπάνια, προνομιακή ατμόσφαιρα. Στην οποία μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να συμμετέχει στην όλη μαγεία, χωρίς να χρειαστεί να κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του.

Η βίλα Thani θα σας εξυπηρετήσει στα πάντα χάρη στο εξαιρετικό της προσωπικό, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται μια ομάδα οικονόμων και αφοσιωμένων σεφ, που θα διασφαλίσει ότι θα απολαύσετε πλήρως τη διαμονή σας. Η διακριτική ομάδα των οικονόμων εργάζεται σε βάρδιες για συνολικά 15 ώρες την ημέρα, σιγουρεύοντας ότι όλα –μέσα και έξω– είναι σε άψογη κατάσταση και τέλεια συντηρημένα. Επιπλέον, οι σεφ θα ετοιμάσουν πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό όποτε τους ζητήσετε (απλά ενημερώστε τους μια ή δύο ημέρες νωρίτερα).

Ο επικεφαλής σεφ, εντωμεταξύ, λατρεύει να δημιουργεί μενού ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις διατροφικές απαιτήσεις των επισκεπτών, χρησιμοποιώντας τα πιο νόστιμα υλικά που μπορεί να βρει. Για πολλά χρόνια, μάλιστα, μαγείρευε σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρια Michelin. Αξιοποιούνται φυσικά οι πρώτες ύλες της Σύρου, κυρίως εποχιακά λαχανικά (βιολογικής καλλιέργειας) και φρέσκα ψάρια που αλιεύονται στα νερά του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε The Thinking Traveller ή White Key, Part of the Thinking Traveller

Roellia, Πόρτο Χέλι

Η Roellia είναι μια βίλα όπου η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, η στιλιστική συνοχή και η αγάπη για τη ζωή ενώνονται ώστε να δημιουργήσουν το ιδανικό σπίτι για όσους αναζητούν την αβίαστη εσωτερική και εξωτερική διαβίωση και την αδιάλειπτη ποιότητα. Χάρη μάλιστα στην ποικιλία των παροχών της –οι οποίες περιλαμβάνουν πρόσβαση στην παραλία με πύλη κήπου, δύο πισίνες, γυμναστήριο και γήπεδο μπάσκετ– διαθέτει όλα τα κατάλληλα χαρακτηριστικά προκειμένου να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Η διαμονή στο Roellia είναι οργανωμένη σε ένα κεντρικό σπίτι με τρεις ορόφους και δύο ανεξάρτητες κατοικίες στον κήπο. Μια εντυπωσιακή περιστρεφόμενη πόρτα οδηγεί σε έναν ευρύχωρο, ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας. Οι τοίχοι από πλήρως αναδιπλούμενες γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή φέρνουν εντός την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το φως, ενώ επιτρέπουν στους επισκέπτες να μετακινούνται απρόσκοπτα μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων.

Το DNA της συνολικής αισθητικής της βίλας απεικονίζεται σε αυτόν τον ήρεμο, λιτό χώρο: Το δροσερό γκρι τσιμεντένιο δάπεδο ρέει οργανικά στις βεράντες, οι λευκοί τοίχοι λειτουργούν ως καμβάς για πολύχρωμα έργα τέχνης, τα μινιμαλιστικά έπιπλα (όλα από σχεδιαστές) προσφέρουν άνεση και περιέργεια, ενώ ο ενσωματωμένος φωτισμός περιγράφει και καθορίζει τα υπερσύγχρονα διαπιστευτήρια του ακινήτου. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά κι έχουν φινιριστεί άψογα.

Το Roellia βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, κοντά στο πολυτελές θέρετρο Πόρτο Χέλι. Για πολλά χρόνια, η πόλη και η γύρω περιοχή (το άκρο της ανατολικότερης χερσονήσου της Πελοποννήσου) υπήρξε δεύτερη πατρίδα της αθηναϊκής αριστοκρατίας και των Ελλήνων μεγιστάνων της ναυτιλίας, οι οποίοι έφτιαξαν εκεί πολυτελή θερινά κτήματα. Σήμερα, πάλι, προσελκύει το διεθνές τζετ σετ –από βασιλιάδες μέχρι μεγιστάνες των επιχειρήσεων– οι οποίοι έρχονται για την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την αίσθηση της τόσο πολύτιμης ιδιωτικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε The Thinking Traveller ή White Key, Part of the Thinking Traveller

Emeria, Αντίπαρος

Η Emeria υψώνεται πάνω από τη θάλασσα, στη βορειοδυτική ακτή της Αντιπάρου και είναι μια απόλαυση για τους λάτρεις των καθαρών γραμμών, του μινιμαλιστικού περιβάλλοντος και του προσεγμένου σχεδιασμού. Οι ευρύχωροι, φωτεινοί χώροι έχουν φτιαχτεί σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα, ενώ οι γραμμές μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού είναι θολές –σε σημείο που εξαφανίζονται. Επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες να απολαμβάνουν έναν ελεύθερο, ανέμελο τρόπο ζωής, σε μια σπάνια, σχεδόν αιθέρια ατμόσφαιρα.

Η Emeria απέχει μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αντιπάρου: μια αρχετυπική μικρή πόλη-λιμάνι του Αιγαίου, με στενά πεζοδρομημένα σοκάκια και γραφικές πλατείες, οι οποίες πλαισιώνονται από ανεξάρτητα μικρά καταστήματα και όμορφα λευκά σπίτια με ανθισμένες αυλές. Στο κέντρο της βρίσκονται τα ερείπια ενός βενετσιάνικου κάστρου, που χτίστηκε το 1440 για να προστατεύσει τους κατοίκους του νησιού από τους πειρατές και άλλους επίδοξους εισβολείς.

Γύρω από το λιμάνι υπάρχει μια καλή επιλογή από ταβέρνες και καφετέριες: είναι πολύ ευχάριστο να περάσετε λίγο χρόνο εκεί, παρακολουθώντας τη ζωή του νησιού να εκτυλίσσεται. Το βράδυ, πάλι, είναι η κεντρική πλατεία αυτή που ζωντανεύει, καθώς γεμίζουν τα παραδοσιακά καφενεία και τα μοναδικά μπαρ. Τα οποία φέρουν μέρος της ευθύνης για τη θρυλικών διαστάσεων απήχηση του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε The Thinking Traveller ή White Key, Part of the Thinking Traveller

Remvy, Μύκονος

Σε κοντινή απόσταση από την αμμώδη παραλία του Αγίου Σώστη, η βίλα Remvy προσφέρει όμορφα σχεδιασμένα χαρακτηριστικά και ευέλικτα καταλύματα, για μεγάλες παρέες οικογενειών ή φίλων. Εδώ αφθονούν οι ευρύχωρες, σκιερές βεράντες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν στο έπακρο έναν ανέμελο τρόπο ζωής στην ύπαιθρο. Παράλληλα, η πισίνα υπερχείλισης και το τζακούζι με θέα στη θάλασσα προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες για διασκέδαση, χαλάρωση και χαρούμενες καλοκαιρινές στιγμές.

Το ισόγειο της κύριας κατοικίας διαθέτει έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, ο οποίος δίνει το στίγμα του συνολικού σχεδιασμού του ακινήτου. Οι καμπυλόγραμμοι λευκοί τοίχοι με τις ενσωματωμένες κόγχες και τα ράφια, που μοιάζουν να έχουν σμιλευτεί με γλάσο από φοντάν, υψώνονται σε ξύλινα δοκάρια και οροφές με καλαμιές. Τα δε παράθυρα με γκρίζα πλαίσια φέρνουν το φως και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, όσο η κλασική, άνετη επίπλωση συνδυάζεται αρμονικά με τις ξύλινες αντίκες. Το μεγαλύτερο μέρος του χώρου αναλώνεται σε ένα ζευγάρι πολυθρόνες κι έναν μακρύ καναπέ, στη μία πλευρά του οποίου υπάρχει τζάκι. Στην άλλη πλευρά, πάλι, σε μια κόγχη με θέα στη θάλασσα, βρίσκεται η τραπεζαρία.

Ένα τοξωτό άνοιγμα από τοπική πέτρα επιτρέπει σε αυτόν τον χώρο να επικοινωνεί με τη μοναδικά διαμορφωμένη, καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Η διαμονή στο ισόγειο συμπληρώνεται από ένα W.C. επισκεπτών και δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό ντους. Η ζωή στο εξωτερικό της βίλας Remvy είναι εξαιρετικά προσεγμένη, με πολλές σκιερές και ηλιόλουστες βεράντες. Είτε αράζετε, είτε τρώτε, είτε κάνετε ηλιοθεραπεία, είτε αναπαύεστε με ένα βιβλίο, θα βρείτε ένα σημείο για κάθε περίσταση: τόσο για ιδιωτικές στιγμές, όσο και για τις κοινωνικές συγκεντρώσεις της παρέας σας.

Στο μπροστινό μέρος της κύριας κατοικίας υπάρχει μια σειρά από σκιερές βεράντες που βλέπουν προς τη θάλασσα. Επιπλωμένες τόσο για καθιστικό, όσο και για φαγητό, είναι ιδανικές για συγκεντρώσεις στο τέλος μιας ακόμη υπέροχης ημέρας. Σκαλοπάτια οδηγούν στην περιοχή της πισίνας, η οποία διαθέτει κι ένα δικό της, σκιερό καθιστικό, καθώς και τζακούζι.

Πίσω από το κυρίως σπίτι, τέλος, υπάρχει μια ονειρική, μερικώς σκεπασμένη αυλή με τείχη, η οποία προσφέρει ένα μαγικά απομονωμένο περιβάλλον για να συζητήσετε, να ξαπλώσετε με ένα βιβλίο ή να γευματίσετε όταν φυσά το μελτέμι του καλοκαιριού. Μονοπάτια οδηγούν γύρω από τον κήπο στους τρεις ανεξάρτητους ξενώνες, καθένας από τους οποίους διαθέτει δική του σκιερή, πανοραμική βεράντα, με πολλά ενσωματωμένα μαξιλαράκια.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε The Thinking Traveller ή White Key, Part of the Thinking Traveller

Marike, Πάρος

Έντεχνα σχεδιασμένη σαν σύγχρονο κυκλαδίτικο σπίτι, η βίλα Marike συνδυάζει τη μινιμαλιστική, μοντέρνα αισθητική με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τεχνογνωσία για να δημιουργήσει μια κατοικία απόλυτα εναρμονισμένη με το περιβάλλον της, σε πλήρη συσχέτιση με το καλοκαιρινό κλίμα της Πάρου, τον ήλιο και τα μελτέμια του Αιγαίου. Με την ομορφιά –φυσική και τεχνητή– παντού γύρω σας, μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να χαθείτε στη μαγεία.

Το εσωτερικό της βίλας εκτείνεται σε δύο ορόφους. Από άποψη σχεδιασμού προσφέρονται καλά μελετημένοι χώροι, συνέπεια (τόσο σε στυλ, όσο και σε υλικά), καθώς και μια ελαφριά μεν, ξεκάθαρη δε αίσθηση ευρυχωρίας. Μέσω περιφραγμένης αυλής, η κύρια είσοδος οδηγεί σε έναν διάδρομο, του οποίου τα δύο γαλλικά παράθυρα βλέπουν προς την πισίνα και τη θάλασσα.

Δεξιά βρίσκεται η καρδιά του σπιτιού: ένας γενναιόδωρος χώρος με ανοιχτές διαστάσεις που περιλαμβάνει μια καλά εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα με ξύλινα ντουλάπια (φτιαγμένα κατά παραγγελία), τραπεζαρία και, ένα σκαλί πιο κάτω, ένα ευρύχωρο καθιστικό, επιπλωμένο με μεγάλο λευκό, γωνιακό καναπέ και με τηλεόραση δίπλα σε ένα διακοσμητικό τζάκι. Οι οροφές από ακατέργαστο τσιμέντο προσθέτουν μια πινελιά νεωτερισμού, τα λεία γκρι πλακάκια δαπέδου φέρνουν ζεστασιά, οι λευκοί τοίχοι αντανακλούν το φως και οι μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες παρέχουν εύκολη πρόσβαση στις βεράντες και στην πισίνα.

Δίπλα στην κουζίνα υπάρχει W.C. επισκεπτών και σκάλες προς τον πρώτο όροφο, ο οποίος είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένος στο κύριο υπνοδωμάτιο: ένα ευρύχωρο δίκλινο με λευκά, ξύλινα δοκάρια, το οποίο έχει μεγάλο μπάνιο με ντους και χειροποίητα γεωμετρικά πλακάκια, καθώς και πρόσβαση σε μια εκπληκτικά πανοραμική βεράντα με θέα στο Αιγαίο.

Πίσω στο ισόγειο, με πρόσβαση από το διάδρομο, υπάρχουν δύο ακόμη φωτεινά υπνοδωμάτια –ένα με δύο μονά κρεβάτια κι ένα με διπλό– τα οποία μοιράζονται ένα ντους. Και τα δύο έχουν πρόσβαση στις βεράντες με θέα στη θάλασσα και στην πισίνα. Τα υπόλοιπα δύο δίκλινα υπνοδωμάτια έχουν εξωτερική πρόσβαση, το πρώτο από την περιφραγμένη αυλή δίπλα στην κύρια είσοδο και το δεύτερο από μια βεράντα στον πίσω κήπο. Το πρώτο έχει και τη δική του σκιερή βεράντα, ενώ και τα δύο διαθέτουν ντους.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε The Thinking Traveller ή White Key, Part of the Thinking Traveller

Pine Estate (by the Poseidonion Grand Hotel), Σπέτσες

Μια καινούρια προσθήκη στην οικογένειά του καλωσορίζει φέτος το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, συστήνοντας μια πρόταση φιλοξενίας για όσους αναζητούν την απόλυτη αυτονομία και ιδιωτικότητα. Σε ένα καταπράσινο ακρωτήρι στην κοσμοπολίτικη περιοχή της Αγίας Μαρίνας, το Pine Estate φωλιάζει ανάμεσα σε πεύκα, ελαιόδεντρα, φοίνικες και κυπαρίσσια. Σε μια έκταση, η οποία ξεχωρίζει για το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και την 360 μοιρών θέα που απλώνεται από τα νησάκια της Σπετσοπούλας, του Τρίκερι και του Αγίου Ιωάννη έως και την Ύδρα.

Το Pine Estate αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες, αλλά και για παρέες φίλων που επιθυμούν έναν συνδυασμό ιδιωτικότητας και προσωποποιημένων υπηρεσιών από την ομάδα του Poseidonion Grand Hotel. Η απλότητα συναντά την κομψότητα και την αίγλη μιας άλλης εποχής, σε ένα οίκημα το οποίο έχει την δική του ιστορία. Κάποτε κυνηγετικό καταφύγιο, μετατράπηκε σε μια πανέμορφη ιδιοκτησία, η οποία από φέτος θα υποδέχεται τους επισκέπτες της με την υπογραφή ενός ξενοδοχείου γνωστού (εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, πια) για την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρει. Παράλληλα, η ξεχωριστή τοποθεσία της βίλας, η οποία δεσπόζει στο ακρωτήρι πάνω από την παραλία Paradise Beach Spetses, της προσφέρει άμεση επαφή με τη φύση.

Η βίλα προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής και αποτυπώνει την απλότητα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής των Σπετσών μέσα από τη διακριτική πολυτέλεια. Η κύρια κατοικία διαθέτει 5 αυτόνομα δωμάτια με μπάνια (φιλοξενεί έως και 12 άτομα), τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτό διάλογο με τον περιβάλλοντα χώρο, τον ατμοσφαιρικό κήπο ή την infinity πισίνα που ατενίζει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Επιπλέον, διατίθεται κι ένας πλήρως ανεξάρτητος ξενώνας για 2 άτομα, δίπλα από το κεντρικό οίκημα.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο καθιστικά, home office με όλες τις ανέσεις για εργασία εξ αποστάσεως, πισίνα, εξωτερικό bar, bbq, yoga terrace και εξωτερικοί χώροι καθιστικού με άπλετη θέα στο σπετσιώτικο τοπίο. Επιπλέον, το Pine Estate διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και ανέσεις που το καθιστούν ιδανικό για επισκέπτες κάθε ηλικίας, σε κάθε εποχή του χρόνου: πιάνο, παράθυρα με σίτες, ΤV, Wi-Fi, σταθερή γραμμή τηλεφώνου, πολυτελή amenities. Τέλος, μια σειρά concierge υπηρεσιών από τους συνεργάτες του Poseidonion Grand Hotel εγγυώνται μια σπουδαία εμπειρία φιλοξενίας.

Ida (by Sothebys Realty), Κέρκυρα

Η βίλα Ida είναι ένα άψογο ακίνητο 4 υπνοδωματίων που θα μαγέψει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά, όπως άλλωστε και το νησί στο οποίο βρίσκεται –η Κέρκυρα. Είναι τοποθετημένη σε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο 8 στρεμμάτων, με νότιο προσανατολισμό και εμπνευσμένη θέα τόσο στη θάλασσα, όσο και προς την ηπειρωτική χώρα και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου. Η τοποθεσία του στη διάσημη βορειοανατολική ακτή Νησάκι απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το Καμινάκι και από εκεί 15 λεπτά με παράκτιο περίπατο μέχρι την Αγνή.

Η βίλα ενσωματώνει πολλές από τις επιρροές της σύγχρονης διαβίωσης: χαμηλό κτήριο διακριτικά εναρμονισμένο με το περιβάλλον, με γυάλινους τοίχους που ολισθαίνουν προς τα πίσω για να συγχωνεύσουν την εσωτερική και την εξωτερική διαβίωση. Η είσοδος γίνεται από αρχαίες πύλες που μεταφέρθηκαν από την Τζαϊπούρ –τη ροζ πόλη της Ινδίας– κάτι που ταιριάζει με την πέτρα με το ρόδινο πρόσωπο που εμφανίζεται σε όλη την ιδιοκτησία.

Μια πανέμορφη αυλή με ζωντανό τοίχο από μπλε, ανθισμένο πλουμπάγκο κι ένα τεράστιο ριζικό σύστημα δέντρου τικ που εκτίθεται ως έργο τέχνης, θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή. Το ροζ πέτρινο μονοπάτι που οδηγεί στο σπίτι συνεχίζει να κατεβαίνει την πλαγιά με τα ράφια, η οποία είναι ελικοειδής, περιτοιχισμένη και εμπνευσμένη από το Βυζάντιο. Δίνει σταδιακά τη θέση του στις διαμορφωμένες από την ίδια τη φύση πετρώδεις βεράντες, οι οποίες γλιστρούν στη θάλασσα.

Κατεβείτε στη θάλασσα από το ιδιωτικό πέτρινο μονοπάτι που οδηγεί σε δύο διαφορετικές παραθαλάσσιες βεράντες, η μία με ξαπλώστρες και σκάλα για μπάνιο. Η βορειοανατολική ακτή είναι ιδανική για εξερεύνηση με σκάφος, ενώ υπάρχει και μια μικρή πλατφόρμα για να διευκολύνει την επιβίβασή σας από τα βράχια. Τα πάντα είναι λεπτομερώς σχεδιασμένα ώστε ο επισκέπτης να χαλαρώσει πλήρως. Μια επίσημη βεράντα κήπου, φυτεμένη με γκαζόν και δέντρα διαφόρων ποικιλιών και διανθισμένη με διακοσμητικά υδάτινα στοιχεία, εκτείνεται σε υπέροχο σημείο, μιας και η θέα που προσφέρει είναι μοναδική. Εκεί, επίσης, ένα καθιστικό σκιασμένο με πέργκολα αποτελεί το τέλειο σημείο για αποσυμπίεση. Αλλού, πάλι, διάφορα καθιστικά και υπαίθριες τραπεζαρίες εκμεταλλεύονται πλήρως και τον χώρο και τη θέα.

Η βίλα αρθρώνεται σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και γραφείο που ανοίγει στη σκιερή βεράντα και στην πισίνα. Οι επιπλωμένοι εξωτερικοί χώροι προσφέρουν άνετα, κομψά καθίσματα, μπαρ και εξωτερική τραπεζαρία. Υπάρχει και εξωτερική κουζίνα, αλλά και τρία υπνοδωμάτια επιπλωμένα με κορυφαίας ποιότητας king size κρεβάτια (δύο από τα οποία είναι super king size, το ένα μόνο με εξωτερική πρόσβαση), κλινοσκεπάσματα και αξεσουάρ. Διαθέτουν επίσης τα δικά τους μπάνια. Στο ανώτερο επίπεδο της βίλας υπάρχει ένα τέταρτο κύριο υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει super king size κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους πάνω από τη μπανιέρα, καθώς και βεστιάριο, αλλά και ιδιωτική βεράντα.

Η οικιακή ψυχαγωγία παρέχεται με τη μορφή τηλεόρασης στο καθιστικό. Υπάρχει επίσης μουσικό σύστημα Sonos σε όλο το σπίτι, το οποίο καλύπτει και τον κήπο, το μπαρ και τον χώρο της πισίνας. Η Ida έχει και δική της οικονόμο, αλλά κι έναν δικό της σεφ, ο οποίος θα παρέχει πρωινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο 6 ημέρες την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

5 εντυπωσιακές βίλες στη Μύκονο: Κοσμοπολιτισμός και απέραντο γαλάζιο

5 εντυπωσιακές βίλες στην «Ριβιέρα της Πελοποννήσου»

8 μοντέρνα συγκροτήματα κατοικιών της Αθήνας που αλλάζουν τα όσα ξέραμε για τις πολυκατοικίες