Αποτελεί κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας και σημείο αναφοράς στην αγορά ακινήτων. Η περιοχή του Αλίμου, με την ακτογραμμή και τις σύγχρονες υποδομές είναι η κατάλληλη περιοχή για όσες οικογένειες αγαπούν να βρίσκονται κοντά στη θάλασσα.

13

Σε αυτή την περιοχή, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα αλλά και τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης, δύο νεόδμητα ακίνητα 147 τ.μ. από το χαρτοφυλάκιο της Prosperty, έχουν βγει προς πώληση. Ανάμεσα σε πάρκα με πράσινο, αθλητικές εγκαταστάσεις, αγορά, σχολεία, και με εύκολη πρόσβαση σε λεωφόρους, η περιοχή δίνει άπειρες δυνατότητες σε οικογένειες να συνδυάσουν την ποιότητα ζωής με όλες τις παροχές μιας ζωντανής πόλης.

Για πώληση ή αγορά ακινήτου απευθυνθείτε στην Prosperty

Αν έχετε ακίνητο προς πώληση για ανάθεση συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ακίνητο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Τα δύο ακίνητα 147 τ.μ. στον 2ο και 3ο όροφο

Πατήστε Εδώ και διαπραγματευτείτε την τιμή μέσω της Prosperty

Τα δύο σύγχρονα και καλαίσθητα ακίνητα, βρίσκονται στο ίδιο κτήριο και αποτελούν ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτι αυτή τη στιγμή.

Με εξαιρετικό σχεδιασμό και προσεγμένο ντιζάιν, πλήρως λειτουργικά, με άνετους και μοντέρνους χώρους, τα δύο διαμερίσματα διαθέτουν 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα wc, ενιαίο χώρο για καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα, δύο θέσεις στάθμευσης και μεγάλα μπαλκόνια. Με πολυτελείς λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, αυτά τα δύο ακίνητα είναι ένα κόσμημα μέσα και έξω.

Αν σας ενδιαφέρουν τα ακίνητα με κωδικό 4495 και 4498, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 1.500 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.