Στην περιοχή του Φιλοπάππου, εκεί όπου κανείς μπορεί να «αγγίξει» την Ακρόπολη απλώνοντας το χέρι, ένα cozy διαμέρισμα ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε για να προσφέρει άνετη διαμονή στους επισκέπτες του.

16

Η περιοχή του Φιλοπάππου εκτείνεται στους πρόποδες του λόφου, ανάμεσα από Κουκάκι, Πετράλωνα και Μακρυγιάννη. Ακριβώς κάτω από το ιστορικό κέντρο και την Ακρόπολη, η περιοχή έχει πάρει το όνομά της από το μνημείο του Φιλοπάππου που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου και συνδέεται άμεσα με το λόφο των Μουσών και τον λόφο της Πνύκας.

Εδώ χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, η καρδιά της Ιστορίας, της Τέχνης και της καλής ζωής. Το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ηρώδειο, το Αστεροσκοπείο, η Αποστόλου Παύλου, ο λόφος του Φιλοπάππου, το υπαίθριο θέατρο της σπουδαίας χορογράφου Δώρας Στράτου. Όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και έχουν να διηγηθούν μια ιστορία.

Σε αυτή την αθηναϊκή συνοικία, η ζήτηση της οποίας είναι ιδιαίτερα υψηλή τόσο για βραχυχρόνια όσο και για μακροχρόνια μίσθωση, βρίσκεται ένα λειτουργικό διαμέρισμα, ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο, με όλα όσα ζητά κάποιος από ένα σπίτι. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε αγορές, εστιατόρια, αξιοθέατα ενώ έχει εύκολή πρόσβαση σε μετρό, λεωφορεία και τραμ.

Το επενδυτικό ακίνητο των 50 τετραγωνικών μέτρων της Prosperty, αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, χώλ και μπάνιο. Οι χώροι του είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί και καλόγουστοι, ενώ η θέα στο βουνό και το πράσινο, είναι ανεμπόδιστη. Εξοπλισμένο με άνετα και μοντέρνα έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, διακοσμητικά στοιχεία, αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο για εκμετάλλευση, από την ημέρα που θα πάρετε στο χέρι σας το κλειδί. Η υψηλή του απόδοση, το καθιστά ιδανική επένδυση.

Πάτησε τώρα το κουμπί και διαπραγματευτείτε την τιμή μέσω της Prosperty

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του cozy διαμερίσματος στου Φιλοπάππου

Δείτε το drone video

×
play button
PLAY FULL VIDEO

Δείτε το Virtual Tour

Αν σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ακίνητο με κωδικό 4167, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως αυτόν του real Estate, η Prosperty και ο συνιδρυτής της, Αντώνης Μαρκόπουλος, διαμορφώνουν το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, οι υποψήφιοι αγοραστές και ενοικιαστές, όχι μόνο απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία περιήγησης σε οποιοδήποτε ακίνητο επιθυμούν, από όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται, αλλά έχουν και την δυνατότητα να κλείσουν ψηφιακά μια επίσκεψη σε αυτό, έχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε πιστοποιημένα δεδομένα και έγγραφά του.

Για τους πιο «ψαγμένους», η Prosperty θα προσφέρει ψηφιακά όλη τη διαδικασία υπογραφής συμβολαίου ή και μισθωτηρίου κάνοντας την τελική εμπειρία πιο εύκολη, κατανοητή και σίγουρα διαφανή, αφού θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται η διαδικασία.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 1.500 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Επίσης, δίνει την δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει μια πρώτη βολιδοσκόπηση της τιμής του ακινήτου που του κέντρισε το ενδιαφέρον ερχόμενος σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου από άσκοπες επισκέψεις σε ακίνητα που δεν τον ενδιαφέρουν ή είναι πολύ υψηλότερα η τιμή τους από το budget του αγοραστή.

Τέλος, έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης & αγοράς . Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4x πιο γρήγορα από την αγορά σήμερα.
H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα γίνεται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.