Τον Ιούνιο θα κάνει έναρξη λειτουργίας στους Αγίους Θεοδώρους το 5 αστέρων ξενοδοχείο Isla Brown Corinthia, του Ομίλου Brown hotels με δυναμικότητα 166 πολυτελών δωματίων.

8

Στο ξενοδοχείο θα λειτουργούν εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, σούσι, χώροι αναψυχής, πισίνες, γυμναστήριο, μπαρ, παιδικό πάρκο και υποδομές για θαλάσσια σπορ. Η αρχιτεκτονική ομάδα της Elastic Architects αποκατέστησε το προϋπάρχον κτίριο και του έδωσε νέα ζωή, παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία του τόπου, το υδάτινο και το γήινο στοιχείο. Μια σειρά από τεράστιες καμπυλωτές επιφάνειες στην εξωτερική πλευρά θυμίζουν τα βότσαλα της παραλίας, ενώ η χρωματική παλέτα του εσωτερικού του παραπέμπει στο τοπικό ηφαίστειο (Σουσάκι) που υπήρχε στην περιοχή πριν εκατομμύρια χρόνια. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο 550 τ.μ. για συνέδρια.

Η αρχή θα γίνει με το 1ο Ελληνοϊσραηλινό συνέδριο Calcalist, έγκριτη οικονομική εφημερίδα του Ισραήλ,  που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου και θα καλύψει θέματα για την Αγορά Ακινήτων, τον Τουρισμό, τις Επενδύσεις, την Καινοτομία και την Οικονομία και θα φιλοξενήσει κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, επενδυτές, επιχειρηματίες και κυβερνητικά στελέχη από το Ισραήλ και την Ελλάδα.

Μετά το Isla Brown Corinthia και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη 2 ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και νέα resorts σε Χαλκίδα, και Ερέτρια. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης.

Διαβάστε ακόμα:

5 παραλίες κοντά στην Αθήνα για το πρώτο μπάνιο της χρονιάς

Travel +Leisure: 2 ξενοδοχεία σε ελληνικά νησιά στα καλύτερα του κόσμου για φέτος- Το Kalesma στη Μύκονο και το Rooster στην Αντίπαρο

Γιατί η Ελλάδα είναι ο παράδεισος του yachting: Από σούπερ-φουσκωτά και ιστιοφόρα, μέχρι mega-yachts