Η Βούλα και του Ζωγράφου είναι δύο περιοχές με διαφορετικό προφίλ και διαφορετικό γεωγραφικό προσανατολισμό, αμφότερες όμως με τα δικά τους πλεονεκτήματα για όσους επιθυμούν να κατοικήσουν σε αυτές.

15

Έχεις ακίνητο προς πώληση; Ανάθεσέ το εδώ για άμεση πώληση.

Η Βούλα ανήκει στα νότια προάστια της Αθήνας και είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού κόλπου, περίπου 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας. Κατοικείται ήδη από τα αρχαία χρόνια, αλλά η σημερινή συνοικία άρχισε να δημιουργείται κατά τη δεκαετία του 1920, με καθαρά παραθεριστική ταυτότητα. Σιγά-σιγά άρχισε όμως να αποκτά και μόνιμους κατοίκους. Η προνομιακή παραθαλάσσια θέση και οι ήρεμοι ρυθμοί ζωής την έχουν κάνει περιζήτητη κατά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση του πληθυσμού από το 1981 και μετά. Στη σύγχρονη Βούλα βρίσκεται και ο τερματικός σταθμός του τραμ, το οποίο τη συνδέει με την Πλατεία Συντάγματος.

Ψάχνεις για αγορά ακινήτου;
Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά και η Prosperty σου εγγυάται την εύρεση του ακινήτου!

Η συνοικία του Ζωγράφου, από την άλλη, βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι του Κεντρικού Τομέα Αθηνών. Και η δική της ιστορία ξεκινά από την αρχαιότητα. Κομβικό σημείο των νεότερων χρόνων ήταν το 1832, όταν ο ηγούμενος της Μονής Πετράκη αγόρασε χιλιάδες στρέμματα γης από τον πασά της Αθήνας, από την οποία προέκυψαν βαθμιαία πολλά οικόπεδα. Ο σύγχρονος οικισμός άρχισε να ξεπηδά το 1919, γνωρίζοντας σημαντική ανάπτυξη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, παρότι η πολεοδόμησή του μοιάζει αρκετά με του κέντρου της πρωτεύουσας, διατηρούνται αρκετά τμήματα με πράσινο –κυρίως προς τον Υμηττό. Επιπλέον, η οικοδόμηση της Πανεπιστημιούπολης (1965) έδωσε ιδιαίτερη αξία στην περιοχή, κάνοντάς τη δημοφιλή τόπο κατοίκησης φοιτητών.

Σε αυτές τις δύο ξεχωριστές περιοχές η Prosperty εξασφάλισε μια εκπληκτική μεζονέτα 350 τ.μ. με θέα στη θάλασσα κι ένα ευρύχωρο και πολύ φωτεινό διαμέρισμα 88 τ.μ. Μάλιστα, εάν σας αρέσουν οι ενδεικτικές φωτογραφίες του τελευταίου και θέλετε και την ανακαίνισή του, η Prosperty διατίθεται να σας το παραδώσει έτοιμο σε ανταγωνιστική τιμή, συγκριτικά με την αναγραφόμενη.

Το ακίνητο των 350 τ.μ.

Αυτή η μεζονέτα των 350 τ.μ. βρίσκεται στον 4ο όροφο νεόδμητης (2002) πολυκατοικίας, στο κέντρο της Βούλας. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 1 κουζίνα, 4 μπάνια και 2 W.C., ενώ διαθέτει και 2 δικές της θέσεις πάρκινγκ, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και πλυσταριό. Η θέρμανση εξασφαλίζεται με αέριο, ενώ υπάρχει και ηλιακός συλλέκτης για το ζεστό νερό. Σημαντικό προνόμιο του ακινήτου είναι η θέα που απολαμβάνει προς τη θάλασσα και το παράκτιο νησάκι της Υδρούσας.

Δείτε το ακίνητο από κοντά κάνοντας κλικ στο “Αίτημα Επίσκεψης” πάνω δεξιά σας.

Το ακίνητο των 88 τ.μ.

Πρόκειται για ευρύχωρο και φωτεινό διαμέρισμα 88 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, 1 κουζίνα και 1 μπάνιο και προσφέρει μια σπουδαία επενδυτική ευκαιρία σε ζευγάρια, φοιτητές και οικογένειες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον, εάν σας αρέσουν οι ενδεικτικές φωτογραφίες και επιθυμείτε και την ανακαίνισή του, η Prosperty διατίθεται να σας το παραδώσει έτοιμο σε ανταγωνιστική τιμή, συγκριτικά με την αναγραφόμενη. Κοντά του, τέλος, υπάρχει και πρόσβαση σε λεωφορείο.

×
play button
PLAY FULL VIDEO

Δείτε το ακίνητο από κοντά κάνοντας κλικ στο “Αίτημα Επίσκεψης” πάνω δεξιά σας.

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με ένα μίσθωμα για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.