Η Κρήτη, ένας κόσμος αυτόνομος, πανέμορφος και ξεχωριστός, όπως κάθε μεγάλο νησί της Μεσογείου δεν περιορίζεται σε ένα πρόσωπο και δεν περιορίζει τον επισκέπτη σε εμπειρίες. Ύπαιθρος και άστυ, κρητικό ιδίωμα και πινελιές αραβικές και ενετικές, μίγμα κόσμων απλωμένων στις ακτές του Νότιου Αιγαίου Πελάγους. Όλα αυτά είναι η Κρήτη γενικά και τα Χανιά ειδικότερα.

15

Σε ό,τι αφορά τα Χανιά, οι συστάσεις περιττεύουν. Το περίφημο ενετικό λιμάνι, ο φάρος, τα υπέροχα σοκάκια, οι χαλαροί ρυθμοί και η νεότερη εμπορική άνθιση, που έδωσε ώθηση στην αναβάθμιση της εστίασης και της φιλοξενίας, είναι εξελίξεις που έχουν ταυτιστεί με την πόλη. Εξελίξεις που βοήθησαν την πόλη της Κρήτης να αναδειχθεί σε σημαντικό τουριστικό προορισμό, με κίνηση που μπορεί να κορυφώνεται το καλοκαίρι, μα εξακολουθεί να υπάρχει και σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Μέσω της πλατφόρμας ακινήτων www.altamiraproperties.gr, η doValue διαθέτει μια διώροφη μονοκατοικία 353 τ.μ. στον οικισμό Γεράνι του Δήμου Πλατανιά και ακίνητα 82 τ.μ. και 117 τ.μ. στο Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου, που αποτελούν καλές ευκαιρίες για όσους επιθυμούν να ζήσουν σε αυτές τις προνομιακές περιοχές της Κρήτης, όπου η ζήτηση για κατοικίες παραμένει σταθερά υψηλή.

Photo: eauction.gr

Η διώροφη μονοκατοικία των 353 τ.μ. στον οικισμό Γεράνι*

Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία επιφάνειας 352,88 τ.μ., στον οικισμό Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, επί της Επαρχιακής Οδού Γερανίου- Λουτρακίου. Έτος κατασκευής είναι το 2001, καλής ποιότητας κατασκευής και συντήρησης. Το κτίριο διαθέτει ξύλινα εξωτερικά κουφώματα επαρκώς συντηρημένα. Το κτίριο είναι καλής κατασκευής και καλής εξωτερικής συντήρησης και αποτελείται από υπόγειο 38,70 τ.μ., ισόγειο 186,68 τ.μ με καθιστικό, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο και 1o όροφο 127,50 τ.μ. με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Ο οικισμός Γεράνι, βρίσκεται 15 χιλιόμετρα περίπου δυτικά από το εμπορικό κέντρο των Χανίων και 3,5 χιλιόμετρα δυτικά από τον Πλατανιά στον οποίο εντοπίζονται βασικές υπηρεσίες (τράπεζες, ιατρείο, παντοπωλεία κτλ). Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακίνητο απέχει μόλις 5 λεπτά από την παραλία Γεράνι. Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση (ενοικίαση) αλλά και ιδιοχρησία. Αποτελεί επίσης ιδανική πρόταση και για Airbnb. Το Γεράνι αποτελείται από τον Κάτω και τον Άνω Οικισμό, ο Κάτω είναι παραθαλάσσιος και οι χρήσεις που επικρατούν είναι η εμπορική , η οικιστική και η τουριστική. Οι χρήσεις που επικρατούν στο άνω Γεράνι στο οποίο βρίσκεται και το ακίνητο είναι η αγροτική και η οικιστική.

Photo: www.eauction.gr

Στοιχεία ακινήτου:

Διεύθυνση:· Επαρχιακή Οδός Γερανίου- Λουτρακίου/ Τιμή πρώτης προσφοράς: 364.612€/Αρ. Αναφοράς: RA456330/Auction code: UIqAFdSBZg

Photo: www.eauction.gr
Photo: www.eauction.gr