Στο κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος και τον Εθνικό Κήπο, σας περιμένει ένα εντυπωσιακό ακίνητο από το χαρτοφυλάκιο της Prosperty.

12

Εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, ανάμεσα σε εμπορικούς δρόμους και πάρκα, δίπλα στα πιο δημοφιλή εστιατόρια και bar της πόλης, αλλά και τόσο κοντά στο ιστορικό κέντρο. Aυτό το απαράμιλλης ομορφιάς, πολυτελές ακίνητο βρίσκεται στο πιο hot και ασφαλές σημείο της Αθήνας και αναζητά ιδιοκτήτη.

Το διαμέρισμα αξίζει πραγματικά την προσοχή σας αφού συνδυάζει απίστευτο design, λειτουργικότητα και υλικά πολύ υψηλής ποιότητας σε 200 τ.μ.

Ψάχνετε για αγορά ακινήτου;

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά και η Prosperty σας εγγυάται την εύρεση του ιδανικού ακινήτου

Το ακίνητο των 200 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας

Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 2 μπάνια,1 WC και walk-in closet. Το ακίνητο βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Κοντά σε σταθμό Μετρό, στάσεις λεωφορείων και πολυσύχναστους δρόμους, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για όσους επιθυμούν να ζουν και να κινούνται στην καρδιά της πόλης.
Στο διαμέρισμα των 200 τ.μ., η πολυτέλεια παντρεύεται με τη λειτουργικότητα και η ασφάλεια με την άνεση και την εξαιρετική τοποθεσία.

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στο Κέντρο της Αθήνας πατήστε το «Αίτημα Επίσκεψης» πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με ένα μίσθωμα για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 1.500 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.