Τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας ακτινογραφεί το 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίαςπου διοργανώνει σε συνεργασία με την Phocuswright, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

14

Υπογραμμίζεται ότι τo 6o Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας με φετινό θέμα : “Securing Resources: Addressing Today’s Major Challenge in Hospitality” θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 στη συνεδριακή αίθουσα C1 του Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA 2023.

Το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας υπό τη σκέπη του ΞΕΕ και τη σφραγίδα της Phocuswright -την εταιρεία ηγέτη στο χώρο της πρωτογενούς έρευνας στο χώρο της φιλοξενίας- έχει πλέον καθιερωθεί ως η κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου και γνώσης για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η εποικοδομητική χρήση των πόρων ανθρώπινου δυναμικού και η αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας, καθώς και οι ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης του κλάδου της φιλοξενίας, θα είναι ορισμένες από τις βασικές ψηφίδες συζήτησης του Φόρουμ.

Το Φόρουμ θα φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου στελέχη από μεγάλες παγκόσμιες ξενοδοχειακές εταιρείες, κορυφαίες ανά τον κόσμο αναγνωρισμένες εταιρείες συμβούλων, influencers και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της φιλοξενίας στην Ελλάδα ενώ θα πραγματοποιηθεί αποκλειστική παρουσίαση της έρευνας της Phocuswright με τίτλο «Hospitality Reboot: Embracing Trends / Facing Challenges».