Είναι η μαγεία των ελληνικών θαλασσών, της απέραντης ελληνικής ακτογραμμής που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο στον κόσμο. Είναι η ομορφιά των ελληνικών παραλιών και όλων εκείνων των ξεχωριστών, μοναδικών σχηματισμών που χαρακτηρίζουν τις ακτές της χώρας μας, μαζί με τη διαφορετικότητα στη σύσταση της κάθε παραλίας. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το συναρπαστικό κομμάτι της Ελλάδας μία αληθινή καινοτομία της Φύσης που δεν θα συναντήσετε σε κανένα άλλο σημείο του Πλανήτη.

9

Στο Θέμα που κυκλοφορεί την Κυριακή 23 Απριλίου η ομάδα του Travel.gr επέλεξε και συγκέντρωσε σε μία ειδική έκδοση 100 από τις χιλιάδες μοναδικές παραλίες, από τη μία άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη και σας τις παρουσιάζει σε ένα συλλεκτικό αφιέρωμα.

Από τη μία οι μεγάλες, οι οργανωμένες, οι πολυσύχναστες. Από την άλλη, οι ήσυχες, οι απομονωμένες, εκείνες που μπορείτε να τις προσεγγίσετε μόνο από τη θάλασσα. Οι εμβληματικές και έπειτα οι «άγνωστες», οι μυστικές και οι κρυμμένες. Εκείνες που είναι στρωμένες με λευκή ή χρυσή άμμο και εκείνες που είναι καλυμμένες με ψιλό ή χοντρό βότσαλο. Οι απάνεμες και εκείνες που τις «χτυπούν» οι δυνατοί άνεμοι. Και αυτές με τη δική τους ασύγκριτη σαγήνη και ομορφιά.

Μέσα στην ειδική έκδοση «100 Μαγευτικές Ελληνικές Παραλίες» θα βρείτε αναλυτικά για την κάθε παραλία ξεχωριστά:

• Πώς μπορείτε να τις προσεγγίσετε
• Λεπτομέρειες για τη σύσταση της ακτής
• Το χρώμα και το βάθος των νερών
• Χρήσιμα tips

Με επικεφαλής τον γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Tik Tok δημιουργό περιεχομένου Στέφανο Αντιμάντο ή StefGreece η ειδική έκδοση «100 Μαγευτικές Ελληνικές Παραλίες» είναι ταυτόχρονα το αποτέλεσμα μίας μακρόχρονης εξερεύνησης της ομάδας του Travel.gr σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τις πιο προβεβλημένες μέχρι τις πιο μοναχικές, για την ανακάλυψη της απόλυτης ομορφιάς που οι παραλίες της χώρας μας αγγίζουν με τον δικό τους καθηλωτικό τρόπο.

Και είναι μία μεγάλη αλήθεια πώς η θάλασσα, το υδάτινο στοιχείο και η βαθιά επαφή μας με αυτό, είναι ένα από τα καθοριστικότερα στοιχεία ολόκληρης της Ελλάδας απ’ άκρη σε άκρη.

Η εξειδικευμένη ομάδα του Travel.gr, με τεράστια αγάπη για τα ταξίδια και, φυσικά, για τη χώρα μας που τη θεωρούμε την πιο μοναδική στον κόσμο, συνεχίζει να την εξερευνά και να ανακαλύπτει συνέχεια καινούργια σημεία ενδιαφέροντος που αποδεικνύουν πως αυτός ο τόπος με τις αμέτρητες δαντελωτές ακτές είναι πραγματικά ο πιο συναρπαστικός στον πλανήτη.

Ανακαλύψτε 100 από τις ωραιότερες ελληνικές παραλίες και διαπιστώστε από την αρχή πως οι θάλασσες της χώρας μας είναι, αναμφισβήτητα, το σύμβολο του ελληνικού καλοκαιριού, ένα ζωντανό όνειρο και μία γλυκιά, καθησυχαστική ανάμνηση τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Το μεγάλο δώρο που κάνουμε στον εαυτό μας στο τέλος κάθε σεζόν.