Την προκήρυξη της διενέργειας Ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του κάμπινγκ Κουρούτας, στον Δήμο Αμαλιάδας σε οικόπεδο εμβαδού 21.710 τ.μ., ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

10

To κάμπινγκ που απέχει 5 χλμ. από την πόλη της Αμαλιάδας είναι παραθαλάσσιο και περιλαμβάνει χώρους εστίασης και αναψυχής καθώς και οικίσκους, χώρους υποδοχής, χώρους υγιεινής, λοιπούς βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους, εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής (εστιατόριο, αναψυκτήριο κλπ.), χώρους αθλοπαιδειών, χώρους στάθμευσης κ.α. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι 15 έτη με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 10 έτη. H τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 65.000 ευρώ.

Σκοπός της μίσθωσης είναι η λειτουργία του κάμπινγκ καθώς και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι απαιτούμενες εργασίες ανακαίνισης, αποκατάστασης, επισκευής και αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του θα εκτελεσθούν αποκλειστικά με δαπάνες, έξοδα και ευθύνη του μισθωτή.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους γενικούς και ειδικούς όρους κάθε διαγωνισμού. Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 14:00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ (Βουλής 7 Σύνταγμα).

Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Αθόρυβη παραίτηση: Το φαινόμενο που έχει επηρεάσει και τον τουρισμό

Για ποιους επαγγελματικούς τομείς εγκαταλείπουν τον τουρισμό οι νέοι

Η Ελλάδα πιο προσιτός προορισμός για μετεγκατάσταση συνταξιούχων από το Ηνωμένο Βασίλειο