Σε μία περιοχή εύκολα προσβάσιμη τόσο με το δικό σας αυτοκίνητο, όσο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λίγη μόλις ώρα μακριά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα εμπορικό κέντρο αποτελεί προορισμό shopping, γαστρονομίας και διασκέδασης.

6

Γίνεται fun σημείο συνάντησης για τις παρέες αλλά και για τις οικογένειες που εδώ αφήνουν τα παιδιά τους να κινηθούν ελεύθερα, με άνεση και ασφάλεια στον χώρο. Γίνεται «στέκι» χαλάρωσης και ψυχαγωγίας και ένα spot όπου θα βρείτε συγκεντρωμένες μερικές από τις πιο γευστικές γαστρονομικές προτάσεις.

Στο Mediterranean Cosmos θα συναντήσετε έναν χώρο φωτεινό με πάνω από 200 καταστήματα και περισσότερα από 6.000 brands διεθνούς φήμης για να ανακαλύψετε για εσάς και τους αγαπημένους σας τα πιο όμορφα ρούχα και αξεσουάρ ή τα πιο χαριτωμένα και επιμορφωτικά παιχνίδια για τα παιδιά σας. Αθλητικά είδη που κάνουν τη διαφορά και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο γυμναστήριο. Προϊόντα ομορφιάς που αναζωογονούν το πρόσωπο και το σώμα και ανεβάζουν τη διάθεση.

Και στη συνέχεια ένα μέρος απόλυτου entertainment και χαράς. Εκεί όπου οι 11 κινηματογραφικές αίθουσες των Village Cinemas συναντούν τα αγωνιώδη παιχνίδια απόδρασης στα escapes rooms του The MindTrap. Aφεθείτε σε μία ολόκληρη ημέρα ξεκούρασης και αποσυμπίεσης, αφήνοντας τα παιδιά στον παιδότοπο του Mediterranean Cosmos, έναν δημιουργικό χώρο απασχόλησης με το όνομα ΠαιδόCosmos και συνεχίστε ξέγνοιαστα τις αγορές σας ή απολαύστε έναν καφέ με φίλους, έχοντας για θέα το μεγάλο αμφιθέατρο του εμπορικού κέντρου.

Εκεί, σε ένα περιβάλλον που θυμίζει εξωτερική πλατεία θα νιώσετε ότι ξεφεύγετε για λίγο από την πίεση της αστικής καθημερινότητας, αφού τα πάντα είναι συγκεντρωμένα στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μηδενίζοντας τις αποστάσεις και τις ταχύτητες που απαιτεί η ζωή στην πόλη.

Παράλληλα, ο εξωτερικός χώρος του Mediterranean Cosmos, όπως και το άρτια διαμορφωμένο foodcourt στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου, μπορούν να γίνουν τα σημεία όπου θα δώσετε ραντεβού για φαγητό με τους αγαπημένους σας για να δοκιμάσετε φρέσκιες προτάσεις για εξαιρετικό comfort food και να πάρετε μία γεύση από τις κουζίνες όλου του κόσμου. Burger, pizza, noodles, tacos ή ινδικό είναι όλα εδώ, σε 30 εστιατόρια, για να σας ταξιδέψουν all around the world σε μία μόλις βόλτα σε ένα εμπορικό κέντρο που τα έχει κυριολεκτικά όλα. Shopping, Dining και Entertainment σε μία μόνο στάση για μία ημέρα διαφορετική από τις υπόλοιπες.