Στο πλαίσιο ανάδειξης της δημιουργικής γαστρονομίας σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο της ελληνικής οινοποιίας, η Boutari συνεργάζεται με τον πολυβραβευμένο Έλληνα chef Λευτέρη Λαζάρου, διοργανώνοντας δύο exclusive dinners την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο εμβληματικό Varoulko Seaside Restaurant, στον Πειραιά.

5

Η ποιότητα και η ποικιλία των κρασιών Boutari προσελκύει τη φαντασία του σπουδαίου chef Λευτέρη Λαζάρου, του chef που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της χώρας, δημιουργώντας ένα ταίριασμα εδεσμάτων και οίνων ικανά να εγγράψουν νέα σελίδα στο γίγνεσθαι της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.  

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού που παρουσιάζει με αριστοτεχνικό τρόπο τους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας, δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου. Ο απόλυτος συνοδοιπόρος σε αυτή την γευστική διαδρομή είναι 5 από τα πιο εμβληματικά κρασιά Boutari. Το γαστρονομικό αυτό ταξίδι θα συνοδεύσουν το Λευκό Γράμμα 2022, ένα κρασί που συνδυάζει μοναδικά 3 ποικιλίες (Ασύρτικο, Sauvignon Blanc & Μαλαγουζιά), το Ασύρτικο Σαντορίνη 2021, ένα κρασί που ανέδειξε τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως, αλλά και μία από τις ευγενέστερες λευκές ποικιλίες οινάμπελου της Μεσογείου, το Καλλίστη Reserve 2020, η κορυφαία εκδοχή της ποικιλίας Ασύρτικο σε βαρέλι , το Σελλάδια 2008 , ένα υπέροχο blend από τις δύο γηγενείς ποικιλίες της Σαντορίνης : Ασύρτικο και Αηδάνι, το θρυλικό Ξινόμαυρο Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 και το Vinsanto Vintage 2002, ένα βραβευμένο επιδόρπιο κρασί με μεθυστικό άρωμα και πλούσια γεύση που θα απογειώσει την τελευταία πρόταση του μενού.

Για κρατήσεις, επισκεφθείτε το site ή καλέστε στο 210 5228400.