Η περιοχή του Νέου Κόσμου τα τελευταία χρόνια πάλλεται από ζωή. Εκεί, ανάμεσα σε πολιτιστικές σκηνές, ενδιαφέροντα εστιατόρια και ένα πολύ συναρπαστικό μωσαϊκό ανθρώπων, ένα σπίτι δύο υπνοδωματίων διατίθεται προς πώληση, σε πολύ χαμηλή τιμή, από την Prosperty.

15

Και μπορεί ο Νέος Κόσμος να αναβαθμίζει όμορφα τα στέκια, τα πάρκα, τα μαγαζιά και τους δρόμους του, δεν ξεχνά όμως αυτό που πάντα ήταν. Μια γειτονιά με ωραίους ανθρώπους, που δεν έχασε ποτέ την ταυτότητά της. Κατοικίες, νεοφυείς επιχειρήσεις, πολυχώροι, studio και παραδοσιακά καφενεία συνθέτουν ένα πολύχρωμο παζλ μιας περιοχής με προσωπικότητα. Εδώ λοιπόν, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στον σταθμό του Μετρό, ένα σπίτι 62 τμ., με δύο υπνοδωμάτια πωλείται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Τι αναφέρει η έρευνα της Prosperty για τις τιμές στο Νέο Κόσμο

Πάντα ένα βήμα μπροστά, η Prosperty, χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα ψηφιακά μέσα, προκειμένου να εντοπίσει και να αποτυπώσει με ακρίβεια τα τελευταία στοιχεία της αγοράς -είτε αφορούν αγοραπωλησίες είτε μισθώσεις ακινήτων. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, συλλέγει όλα τα δεδομένα δημιουργώντας μια database με τις τιμές, την παλαιότητα, αλλά και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες στο χώρο των ακινήτων.

Αναφορικά με την περιοχή του Νέου Κόσμου, τα στοιχεία της Prosperty, δείχνουν ότι ανάμεσα σε 33 διαμερίσματα της δεκαετίας του ’70, που είναι προς πώληση σήμερα, η ζητούμενη τιμή ανά τετραγωνικό ανέρχεται στα 1900 ευρώ. Ωστόσο στο συγκεκριμένο ακίνητο του 4ου ορόφου, που βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο της Prosperty, η τιμή ανέρχεται μόλις στα 1370 ευρώ ανά τ.μ. Με μια διαφορά της τάξης των 530 ευρώ ανά τ.μ., δίκαια θεωρείται μεγάλη ευκαιρία στο χώρο αγοράς ακινήτων.

Πέρα από την χαμηλή τιμή του, το ακίνητο έρχεται μαζί και με μια εξαιρετική πρόταση ανακαίνισης από την Prosperty, η οποία έχει στη διάθεσή της όλα τα έγγραφα. Μετά και την ανακαίνισή του αυτό το ακίνητο των 62 τ.μ. μπορεί να αποτελέσει ίσως την καλύτερη επενδυτική επιλογή τόσο λόγω της περιοχής όσο και της διαμόρφωσής του, αλλά και της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης στο Μετρό.

Για πώληση ή αγορά ακινήτου απευθυνθείτε στην Prosperty

Αν έχετε ακίνητο προς πώληση για ανάθεση συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ακίνητο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Το ακίνητο στο Νέο Κόσμο

Αυτό το ακίνητο των 62 τμ., έχει εξαιρετική διαρρύθμιση καθώς εκμεταλλεύεται στο έπακρο κάθε τετραγωνικό μέτρο. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, κουζίνα, καθιστικό και μπαλκόνια και είναι ίσως η πιο οικονομική πρόταση για αγορά που θα δείτε σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Νέος κόσμος και 7 λεπτά από το μέτρο Αγ Ιωάννη.

Δείτε το ακίνητο με την πρόταση ανακαίνισης της Prosperty

Δείτε το drone video

×
play button
PLAY FULL VIDEO

Δείτε το virtual tour

Αν σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ακίνητο με κωδικό 4322, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 1.500 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.