Το ξενοδοχείο Lighthouse Athens δυναμικότητας 220 δωματίων του ομίλου της Brown Hotels ανοίγει τις πόρτες του την 1η Απριλίου.

8

Το νέο ξενοδοχείο, διαθέτει All day café bar-restaurant στον 1ο όροφο με θέα το νέο συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας,Rooftop Bar-Restaurant στο 10ο όροφο με πισίνα,Meeting rooms για τους business ταξιδιώτες, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και spa.Το κτίριο του Lighthouse Athens είναι εμβληματικό και αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου La Mirage, με την υπογραφή του Σταύρου Πέππα από το αρχιτεκτονικό γραφείο SP Architect & Partners.

Μέσα στο 2022, ο ξενοδοχειακός Όμιλος Brown θα εγκαινιάσει ακόμα 3 ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα τα Brown Spices, Domino House και House Sans Rival, ενώ αναμένεται να εγκαινιαστούν και τα πρώτα resorts της αλυσίδας σε Κόρινθο, Χαλκίδα, Ερέτρια, Κέρκυρα και Χανιά. 

Το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 40 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης.

Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels Collection, πέραν της Ελλάδας έχει παρουσία στο Ισραήλ και στην Κροατία. Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry. Η Brown Hotels εγκαινίασε 7 νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες εκτός από την Ελλάδα, σε Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. 

Διαβάστε ακόμα:

Ένα ελληνικό boutique ξενοδοχείο στα 14 καλύτερα του κόσμου, σύμφωνα με το Travel + Leisure

Ένα ξενοδοχείο στη Σουηδία θα προσφέρει το πιο απολαυστικό ξύπνημα στους επισκέπτες του -Το πρωτότυπο εγχείρημα