Η μυστική πόρτα σε ένα από τα στενά δρομάκια της Χώρας της Μυκόνου, είναι η πύλη για μια ξεχωριστή βραδιά.

7

Ένας εντυπωσιακός, ανοικτός κήπος είναι το σκηνικό για αυτό το ξεχωριστό concept που συνδυάζει την κομψότητα και τον ηδονισμό, μέσα από το show “La Fête Sauvage”, διάρκειας δυόμισι ωρών. Τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, εξάπτουν τις αισθήσεις των καλεσμένων, οι οποίοι απολαμβάνουν την musical lounge ατμόσφαιρα του χώρου και την υψηλή εξυπηρέτηση, επιλέγοντας ανάμεσα σε δείπνο ή ποτό.

Το Lio άνοιξε για πρώτη φορά στην Ibiza πριν από 10 χρόνια, το 2011, και αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής του νησιού και ένα σημείο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς. Η θέση του στη μαρίνα της Ibiza και οι γαστρονομικές του προτάσεις, μαζί με την μοντέρνα προσέγγιση ενός αισθησιακού cabaret show, προκαλούν το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Εκτός από το Lio της Μυκόνου και της Ibiza, στα σχέδια επέκτασης του ομίλου είναι το διάσημο cabaret να επιστρέψει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο, στο χώρο του nightclub Café de Paris, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1924 και στη σκηνή του έχουν εμφανιστεί από τον Frank Sinatra και την Marlene Dietrich έως τον George Michael.

Lío Mykonos

Ενόπλων Δυνάμεων 6,

Χώρα – Μύκονος