Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, το το διάσημο βρετανικό περιοδικό Condé Nast Traveler ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των ετήσιων βραβείων Readers’ Choice, με το Lucknam Park να κατατάσσεται στην πρώτη θέση και να αναγνωρίζεται ως το καλύτερο ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

6

Τα Readers’ Choice Awards είναι η μακροβιότερη και εγκυρότερη αναγνώριση ποιότητας και υπεροχής στην ταξιδιωτική βιομηχανία, γι’ αυτό και μία τέτοια διάκριση έχει βαρύνουσα σημασία. Φέτος, περισσότεροι από 800.000 αναγνώστες του Condé Nast Traveler βαθμολόγησαν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες ανά τον κόσμο, προκειμένου να δώσουν μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα για το ποια είναι εκείνα τα μέρη στα οποία ανυπομονούν να επιστρέψουν στο επόμενο διάστημα.

Το Lucknam Park ανήκει στην οικογένεια του κ. Αθανάσιου Λασκαρίδη. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου, η κ. Χλόη Λασκαρίδη δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την διάκριση ως το καλύτερο ξενοδοχείο του Ηνωμένου Βασιλείου στα Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards. Αυτή η διάκριση αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και του πάθους της ομάδας προκειμένου να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler για τη συνεχή υποστήριξή τους και προσβλέπουμε σε ένα ακόμη λαμπρό μέλλον».

Το Lucknam Park Hotel & Spa είναι ένα κομψό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά ενός προστατευόμενου πάρκου έκτασης 500 στρεμμάτων, στο Wiltshire. Πρόκειται για ένα υπέροχο αρχοντικό σε νεοκλασικό στυλ του Andrea Palladio το οποίο έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο 5* και αποτελεί περήφανο μέλος δύο συλλογών πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, των Relais 7 Chateaux και Pride of Britain.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 43 ξεχωριστά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, καθώς και τρία πολυτελώς εξοπλισμένα εξοχικά σπίτια, το Keeper’s Cottage, το Squire’s Cottage και το Thatcher’s Cottage. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hywel Jones και το λιγότερο επίσημο Brasserie, καθώς και ένα αξιόλογο κέντρο ιππασίας και το φημισμένο ESPA Spa.

Με μια φανταστική παιδική χαρά και έναν εσωτερικό παιδότοπο, το “The Hideaway”, το Lucknam Park είναι ιδανικό για οικογένειες, ενώ ευχαρίστως φιλοξενεί και επισκέπτες μαζί με τα κατοικίδιά τους. Τέλος, με τέσσερις κομψές αίθουσες εκδηλώσεων και εκτεταμένους χώρους, το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανική τοποθεσία για εκδηλώσεις και διατίθεται για αποκλειστική ενοικίαση.