Το Metaxa Hospitality Group, υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με ριζικά ανανεωμένα τα ξενοδοχεία του, αποτέλεσμα της υλοποίησης του στοχευμένου επενδυτικού σχεδίου του, ύψους 71 εκατ. ευρώ.

10

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Creta Maris Resort κατηγορίας 5 αστέρων στη Χερσόνησο Ηρακλείου, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 27 Απριλίου, με αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, στοχεύοντας στην ουσιαστική βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών του, με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια και στη γαστρονομία. Στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται επενδύσεις αναβάθμισης και ανάπλασης ύψους 44 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το σχετικό πενταετές πλάνο.

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa κατηγορίας 5 αστέρων, στη Σαντορίνη μετονομάστηκε σε Santo Pure Oia Suites & Villas και ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 20 Απριλίου. Το ξενοδοχείο θα εμπλουτιστεί με 20 νέες σουίτες, οι οποίες θα λειτουργήσουν στις αρχές Ιουνίου, φθάνοντας συνολικά τη δυναμικότητά του σε 83 σουίτες και 2 βίλες. Επίσης, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο η κατασκευή δύο, μοναδικών για την περιοχή, υπερπολυτελών, αυτόνομων, βιλών συνολικής έκτασης 1.195 τ.μ., οι οποίες θα λειτουργήσουν από τον Ιούλιο.

Τα έργα αυτά, αποτελούν μέρος μιας συνολικής επένδυσης ύψους 27εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία του «Santo Collection Resorts & Villas», που αντλεί την έμπνευσή του από την προσήλωση του Ομίλου στη βιωσιμότητα και στην παροχή αξέχαστων εμπειριών αυθεντικής φιλοξενίας. Το Santo Collection Resorts & Villas, θα ολοκληρωθεί με ένα νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων, με 37 σουίτες, με την ονομασία Santo Mine Oia Suites, το οποίο βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή.

Εξάλλου, το ξενοδοχείο TUI MAGIC LIFE Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του και υποδέχεται επισκέπτες από τις 19 Απριλίου.

Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλό μας επιμένουμε να ονειρευόμαστε, να τολμάμε και να επενδύουμε στην αναβάθμιση και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε και φέτος τους επισκέπτες μας, ανανεωμένοι, με αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες, πάντα με χαμόγελο και αγάπη για την αυθεντική, ελληνική φιλοξενία».

Διαβάστε ακόμα:

Πώς το ενυδρείο της Κρήτης γίνεται γέφυρα συνεργασίας μεταξύ Ηρακλείου και Αιγύπτου

Ανοδική πορεία για τα τουριστικά καταλύματα στην Ελλάδα -Τι δείχνουν τα στατιστικά

Σε αυτές τις 10 χώρες ταξίδεψαν περισσότερο οι Έλληνες το 2022