Η μέθοδος που ακολουθείται παραδοσιακά στον ξενοδοχειακό Όμιλο Katoikies είναι να επιλέγεται η κορυφαία λύση σε κάθε τομέα.

15

Στις σχεδόν τέσσερις δεκαετίες που δραστηριοποιείται στον απαιτητικό και ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο της πολυτελούς φιλοξενίας θεωρεί ότι κάθε νέο βήμα πρέπει να οδηγεί πιο κοντά στον κυρίαρχο στόχο τoυ: την κορυφαία συνολική εμπειρία για τους επισκέπτες του. Ετσι, επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του, που αναλαμβάνει την επιμέλεια όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου σε Σαντορίνη και Μύκονο.

«Στα περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας μας θέτουμε πάντα τον επισκέπτη μας και την εμπειρία του μαζί μας στο επίκεντρο της ύπαρξης και της δράσης μας. Θέλουμε ο κάθε φιλοξενούμενος να φεύγει από εδώ, όχι απλά απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά πραγματικά χαρούμενος. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό διερωτόμαστε διαρκώς, “Τι θα ήθελα εγώ από τις διακοπές μου σε ένα resort του δικού μας επιπέδου;”, και τολμώ να πω πως η κορυφαία γευστική εμπειρία καταλαμβάνει σχεδόν πάντα τις πρώτες θέσεις στις απαντήσεις μας. Ως εκ τούτου με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του στην οικογένειά μας, καθώς είμαι απόλυτα βέβαιος πως το μοναδικό ταλέντο, ο επαγγελματισμός και οι αδιαπραγμάτευτες αξίες τού θα μας βοηθήσουν να προσφέρουμε μία ακόμη υψηλότερη εμπειρία φιλοξενίας στο εκλεκτό κοινό μας», δηλώνει ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής των Katikies Hotels.

Το 2021 ο διάσημος σεφ ανέλαβε την εμβληματική Σελήνη, ένα κατά κοινή παραδοχή γαστρονομικό και πολιτιστικό ορόσημο της Σαντορίνης, δίνοντας νέα ζωή στο ιστορικό εστιατόριο αλλά και ταυτόχρονα με απόλυτο σεβασμό στα 37 χρόνια παρακαταθήκης του στον ελληνικό εστιατορικό χώρο. Η συνεργασια αυτή υλοποιείται μέσα από νέες εστιατορικές αφίξεις, ιδιαίτερα μενού, αξιοποίηση της τοπικής πρώτης ύλης με καινοτόμες μαγειρικές τεχνικές, αλλά και αντισυμβατικό τρόπο σκέψης και δράσης.

		array(1) {
  [0]=>
  array(3) {
    ["file"]=>
    array(24) {
      ["ID"]=>
      int(74728)
      ["id"]=>
      int(74728)
      ["title"]=>
      string(9) "Selene-39"
      ["filename"]=>
      string(20) "Selene-39-scaled.jpg"
      ["filesize"]=>
      int(673993)
      ["url"]=>
      string(69) "https://www.travel.gr/wp-content/uploads/2022/02/Selene-39-scaled.jpg"
      ["link"]=>
      string(109) "https://www.travel.gr/food_and_drink/food-culture/o-ektoras-mpotrini-sti-nea-gastronomi/attachment/selene-39/"
      ["alt"]=>
      string(0) ""
      ["author"]=>
      string(1) "8"
      ["description"]=>
      string(33) "O Έκτορας Μποτρίνι"
      ["caption"]=>
      string(0) ""
      ["name"]=>
      string(9) "selene-39"
      ["status"]=>
      string(7) "inherit"
      ["uploaded_to"]=>
      int(73728)
      ["date"]=>
      string(19) "2022-02-24 09:36:53"
      ["modified"]=>
      string(19) "2022-02-24 09:37:24"
      ["menu_order"]=>
      int(0)
      ["mime_type"]=>
      string(10) "image/jpeg"
      ["type"]=>
      string(5) "image"
      ["subtype"]=>
      string(4) "jpeg"
      ["icon"]=>
      string(58) "https://www.travel.gr/wp-includes/images/media/default.png"
      ["width"]=>
      int(1844)
      ["height"]=>
      int(2560)
      ["sizes"]=>
      array(18) {
        ["thumbnail"]=>
        string(70) "https://www.travel.gr/wp-content/uploads/2022/02/Selene-39-150x150.jpg"
        ["thumbnail-width"]=>
        int(150)
        ["thumbnail-height"]=>
        int(150)
        ["medium"]=>
        string(70) "https://www.travel.gr/wp-content/uploads/2022/02/Selene-39-216x300.jpg"
        ["medium-width"]=>
        int(216)
        ["medium-height"]=>
        int(300)
        ["medium_large"]=>
        string(71) "https://www.travel.gr/wp-content/uploads/2022/02/Selene-39-768x1066.jpg"
        ["medium_large-width"]=>
        int(768)
        ["medium_large-height"]=>
        int(1066)
        ["large"]=>
        string(71) "https://www.travel.gr/wp-content/uploads/2022/02/Selene-39-738x1024.jpg"
        ["large-width"]=>
        int(738)
        ["large-height"]=>
        int(1024)
        ["1536x1536"]=>
        string(72) "https://www.travel.gr/wp-content/uploads/2022/02/Selene-39-1107x1536.jpg"
        ["1536x1536-width"]=>
        int(1107)
        ["1536x1536-height"]=>
        int(1536)
        ["2048x2048"]=>
        string(72) "https://www.travel.gr/wp-content/uploads/2022/02/Selene-39-1476x2048.jpg"
        ["2048x2048-width"]=>
        int(1476)
        ["2048x2048-height"]=>
        int(2048)
      }
    }
    ["desc"]=>
    bool(true)
    ["image_position"]=>
    string(6) "center"
  }
}
	

«Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γινόμαστε μέρος της ιστορίας του Ομίλου Katikies, καθώς αισθάνομαι πως η δημιουργική μου φιλοσοφία, την οποία υπηρετώ με απόλυτη προσήλωση σχεδόν ολόκληρη τη ζωή μου, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα υψηλότατα ποιοτικά στάνταρ του συγκεκριμένου brand. Το νησί της Σαντορίνης προσφέρει αμέτρητους κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς, τους οποίους και σκοπεύω να αξιοποιήσω στο έπακρο, σχεδιάζοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τον επισκέπτη μας και προσφέροντάς του την αληθινή γεύση της Ελλάδας και της Μεσογείου στο πιάτο του», δηλώνει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ και επιχειρηματίας Έκτορας Μποτρίνι.

«Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γινόμαστε μέρος της ιστορίας του Ομίλου Katikies, καθώς αισθάνομαι πως η δημιουργική μου φιλοσοφία, την οποία υπηρετώ με απόλυτη προσήλωση σχεδόν ολόκληρη τη ζωή μου, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα υψηλότατα ποιοτικά στάνταρ του συγκεκριμένου brand. Το νησί της Σαντορίνης προσφέρει αμέτρητους κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς, τους οποίους και σκοπεύω να αξιοποιήσω στο έπακρο, σχεδιάζοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τον επισκέπτη μας και προσφέροντάς του την αληθινή γεύση της Ελλάδας και της Μεσογείου στο πιάτο του», δηλώνει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ και επιχειρηματίας Έκτορας Μποτρίνι.

×
play button
PLAY FULL VIDEO

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, το πολυβραβευμένο εστιατόριο Botrini’s έχει ήδη βρει το κυκλαδίτικο «σπίτι» του στο ομορφότερο σημείο του εμβληματικού ξενοδοχείου Katikies Santorini, απολαμβάνοντας την πιο συγκλονιστική θέα στην Καλντέρα και προσφέροντας μία κορυφαία εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Παράλληλα, η Σελήνη θα συνεχίσει να τιμά τα σχεδόν 40 χρόνια συνεχούς ιστορίας της μέσα από το μυσταγωγικό σκηνικό του Katikies Garden, όπου ο σεφ θα προσφέρει ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων και των μαγειρικών παραδόσεων του νησιού. Το εντυπωσιακό Katikies Kirini, χτισμένο σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Οίας, αποκτά ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο.

Το Thirasia, που έχει πάρει το όνομά του προφανώς από το ηφαιστιογενές νησάκι που απλώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη όπως απολαμβάνει το παραμυθένιο ηλιοβασίλεμα, θα έχει μεσογειακό ταπεραμέντο αλλά και σαφείς ιταλικές κατευθύνσεις με έμπνευση από τη δεύτερη πατρίδα του σεφ και τις μαγειρικές παραδόσεις της Τοσκάνης.

Το πανέμορφο Katikies Chromata ανανεώνει το εντυπωσιακό εστιατόριο Chroma, με την πανοραμική θέα, σε μια πιο ψαγμένη μεσογειακή κουζίνα με έμφαση στο ψάρι και τις πρώτες ύλες της θάλασσας. Αντίστοιχα και το πολυτελές Katikies Mykonos ανανεώνει τη γαστροομική του φιλοσοφία.

Για την εφετινή σεζόν όλα τα ξενοδοχεία και τα resorts του Ομίλου Katikies θα μοιράζονται το ίδιο, signature Katikies πρωινό, αλλά και ένα all-day a la carte μενού, σχεδιασμένο από τον Έκτορα Μποτρίνι. Ανάμεσα στις επιλογές, οι επισκέπτες θα συναντήσουν και μία απρόσμενη κατηγορία που τιτλοφορείται OMA, μία ωδή στην απλότητα και την καθαρότητα των γεύσεων, στην εντοπιότητα και την εποχικότητα των πρώτων υλών, στην μικρότερη δυνατή -αλλά κομβική- παρέμβαση από το μαγειρικό χέρι, που θα μετατρέψει τα ολόφρεσκα δώρα της ελληνικής γης και θάλασσας σε μικρές μαγικές στιγμές.

Τέλος, ο Master of Wine, Γιάννης Καρακάσης, μία σύγχρονη, φιλοσοφημένη μορφή του ελληνικού κρασιού που γράφει τη δική του ιστορία με στυλ, βαθιά γνώση και ένα ιδιαίτερο συναίσθημα για τον σαντορινιό αμπελώνα, συνεχίζει να επιμελείται την οινική εμπειρία στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

«Ένα μοναδικό γαστρονομικό ρεπερτόριο»: O Guardian αποθεώνει το φαγητό της Θεσσαλονίκης

Θανάσης Σκοπελίτης: Ο Έλληνας που έμαθε στους Ισπανούς το τυλιχτό

5 μαγαζιά στην Αθήνα για μια απολαυστική ζεστή σοκολάτα