Στο 6ο podcast του The Orange Show, η Έρρικα Ρούσσου συνομιλεί με τον Άγγελο Γιακουμίδη για γυμναστική, βιβλία, ευ ζην και ταξίδια, πολλά ταξίδια! Ακούστε το εδώ!

7

Είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου και πρέπει να την απολαύσουμε στο έπακρο. Βόλτες, παραλίες, βουτιές, εκδρομές, ταξίδια και πολλή, πολλή διασκέδαση. Όσο περιμένουμε να ξεκινήσει η πολυπόθητη άδεια, η Έρρικα Ρούσσου μας κρατάει συντροφιά με ακόμα ένα «The Orange Show». Φανταστικές -αλλά πραγματικές- ιστορίες που γίνονται Public με εκλεκτούς καλεσμένους. Αυτήν την εβδομάδα καλεσμένος της είναι ο φυσικοθεραπευτής και συμπαρουσιαστής του Football, Stories Άγγελος Γιακουμίδης.

Ακούστε τους, λοιπόν, να συζητούν για τη γυμναστική, τη yoga, τη λογοτεχνία, τον Nick Cave, την αστρολογία, τις Kardashians και φυσικά για τα ταξίδια. Ειδικά για αυτά, ο ταλαντούχος fitness expert, μιλάει για τους αγαπημένους του προορισμούς, αλλά και για εκείνους που δεν θα ήθελε με τίποτε να ξαναπάει. Πόσα ταξίδια έχει κάνει ο Άγγελος Γιακουμίδης; Ποια πόλη του φάνηκε αδιάφορη και σε ποιο μέρος δε θα ξαναπήγαινε; Καλοκαίρι έχουμε αφού, και ο Άγγελος Γιακουμίδης μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από τα μέρη που επισκέφθηκε τα τελευταία χρόνια. Οι απαντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν, αλλά δεν πρόκειται να σας κάνουμε spoiler.

Φυσικά, δεν μπορούμε να σας πούμε όλα όσα ειπώθηκαν. Είναι καλύτερα να τα ακούσετε. Μπορούμε, όμως, να σας πούμε τα θέματα σε τίτλους.

1. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Barbie
2. Το νέο άλμπουμ των Queens Of The Stone Age
3. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις
4. Οι συναυλίες του Release Athens 2023
5. Οι Kraftwerk στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
6. Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
7. Το Phyxit, το νέο project του Άγγελου Γιακουμίδη
8. Βιβλία και αναγνώσματα στην παραλία
9. Αλλά και ένα απρόσμενο Q&A

Εννοείται ότι The Orange Show χωρίς διαγωνισμό δε γίνεται. Και αυτή την εβδομάδα υπάρχει ένα εκλεκτό wearable. To The Orange Show χαρίζει ένα εντυπωσιακό Xiaomi Redmi Watch 3 για τις προπονήσεις σας. Όπως πάντα, ακολουθήστε το podcast του The Orange Show στο Spotify, κάντε like στο επεισόδιο και σχολιάστε στο αντίστοιχο Facebook post για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό.

Για να ακούσετε όλη τη συζήτηση της Έρρικας Ρούσσου με τον Άγγελο Γιακουμίδη με τα υπόλοιπα θέματα του επεισοδίου, αλλά και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τελευταίο τους διαγωνισμό, απλά πατήστε play εδώ.